GALÉRIA

Mit adott a Jóga?

„Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire el lehez fáradni benne. De nagyon jó érzés, mert feltölt energiával. Mindig bánom, ha valamiért nem tudtam időt szakítani rá. Ez egy új szerelem kezdete.”

Erika

“Egy éve jógázom! Rengeteg olyan gyakorlat van amit akkor nem tudtam elképzelni hogy megcsinálom. Most „simán” megcsinálom. A hétköznapi feladataimat sokkal könnyebben elvégzem. Nehezebben fáradok el. Sokkal higgadtabb vagyok.”

Böbe

„Januárban kezdtem el jógázni, pont a vizsgaidőszak közepén, amit iszonyatosan rosszul viseltem. Már olyan fizikai tüneteket produkáltam a sok stressztől, mint a mellkasfájdalom stb. Minden vizsga előtti este tudtam hogy tanulnom kéne, de inkább elmentem jógára és sokkal jobban lettem, sőt az is csoda volt hogy eltudtam aludni, pedig a vizsgadrukk miatt nem nagyon tudtam.

Fél év jóga után jött a tavaszi vizsgaidőszak, amit idegeskedés nélkül, szinte akadályok nélkül teljesítettem. Nem volt gyomorgörcs, semmi! 🙂 Tudnám ezt még hosszú sorokig fokozni, de a lényeg, hogy nekem főleg mentálisan adott rengeteg pluszt a jóga és sok mindennel kapcsolatban megváltoztatta a hozzáállásomat. Köszönöm!”

Kitti

WARRIOR

Kérdésed van?

Kövess Minket Közösségi Oldalainkon is!